Ipad Ekran Kaydı Zoom Nasıl Alınır ?

Gunkaya

Global Mod
Global Mod
Ipad Ekran Kaydı Zoom Nasıl Alınır?

Adım 1: İpad'de Ekran Kaydı Yapabilme

İlk adım olarak, iPad'inizde ekran kaydı yapabilmeniz için Apple'ın iOS işletim sistemi üzerinde bulunan yerleşik bir özelliği kullanabilirsiniz. Bu özellik, iPad'inizin ekranını video olarak kaydetmenize olanak tanır. Ekran kaydı yapmak için, öncelikle iPad'inizin kontrol merkezine erişmeniz gerekir. Bunun için ekranınızın altından yukarı doğru kaydırarak kontrol merkezini açabilirsiniz. Ardından, "Ekran Kaydı" düğmesine basarak kaydı başlatabilirsiniz.

Adım 2: Zoom Uygulamasını Açma ve Bağlantı Kurma

Zoom uygulamasını açmak için iPad'inizde Zoom uygulamasını bulun ve dokunun. Ardından, Zoom hesabınıza giriş yapın veya bir toplantıya katılmak için gerekli bilgileri girin. Katılmak istediğiniz toplantının bağlantısını tıkladıktan sonra, Zoom uygulaması otomatik olarak açılacak ve toplantıya katılmanıza izin verecektir.

Adım 3: Ekran Kaydı ve Zoom'u Aynı Anda Kullanma

İpad'inizde ekran kaydı yaparken, aynı anda Zoom'u kullanabilirsiniz. Ekran kaydı başladığında, iPad'inizdeki her şey kaydedilecektir, bu da Zoom toplantısını da içerir. Bu şekilde, Zoom toplantısını tam olarak kaydedebilir ve daha sonra izleyebilirsiniz.

Adım 4: Ekran Kaydı Sırasında Ses Problemleri

Ekran kaydı yaparken, Zoom toplantısındaki diğer katılımcıların seslerini de kaydetmek istiyorsanız, iPad'inizin mikrofonunu etkinleştirmeniz gerekir. Bunun için, ekran kaydı başlamadan önce kontrol merkezinden mikrofon simgesine dokunarak mikrofonu açmanız yeterlidir. Böylece, hem videoyu hem de toplantıdaki sesleri kaydedebilirsiniz.

Adım 5: Ekran Kaydını Bitirme ve Kaydedilen Videoyu İzleme

Ekran kaydını bitirmek için, iPad'inizde kontrol merkezine tekrar erişerek "Ekran Kaydı" düğmesine dokunmanız gerekir. Kayıt otomatik olarak durdurulacak ve kaydedilen video galerinize kaydedilecektir. Ardından, Galeri uygulamasını açarak kaydedilen videoyu bulabilir ve izleyebilirsiniz.

Adım 6: Ekran Kaydını Paylaşma veya Düzenleme

Kaydedilen videoyu isterseniz düzenleyebilir veya paylaşabilirsiniz. Düzenleme için, iPad'inizde bulunan video düzenleme uygulamalarından birini kullanabilirsiniz. Düzenleme işleminden sonra, videoyu istediğiniz platformda paylaşabilirsiniz, bu da Zoom toplantısını katılmak isteyen diğer kişilerle paylaşmanızı sağlar.

Benzer Sorular ve Cevapları

Soru: Ekran kaydı yaparken Zoom toplantısındaki diğer katılımcıların sesleri de kaydedilir mi?

Cevap: Evet, ekran kaydı yaparken iPad'inizin mikrofonunu etkinleştirirseniz, Zoom toplantısındaki diğer katılımcıların sesleri de kaydedilir.

Soru: Ekran kaydını bitirdikten sonra kaydedilen video nerede bulunur?

Cevap: Kaydedilen video, iPad'inizin galerisine kaydedilir. Galeri uygulamasını açarak kaydedilen videoyu bulabilirsiniz.

Soru: Kaydedilen videoyu nasıl düzenleyebilirim?

Cevap: Kaydedilen videoyu düzenlemek için iPad'inizde bulunan video düzenleme uygulamalarından birini kullanabilirsiniz. Düzenleme işleminden sonra, videoyu istediğiniz platformda paylaşabilirsiniz.

Soru: Ekran kaydını paylaşmak için hangi platformları kullanabilirim?

Cevap: Düzenledikten sonra kaydedilen videoyu istediğiniz platformda paylaşabilirsiniz. Örneğin, WhatsApp, Messenger, e-posta veya sosyal medya platformları gibi çeşitli platformlarda paylaşabilirsiniz.