Linkedin Kaydedilen Iş Ilanları Nerede ?

Gunkaya

Global Mod
Global Mod
Başlık: Linkedin'de İlan Kaydetmek: İş Arama Stratejisi

Açıklama:

LinkedIn, profesyonellerin iş arama süreçlerinde kullandığı en etkili platformlardan biridir. Ancak, pek çok kullanıcı, kaydettikleri iş ilanlarını daha sonra nerede bulabileceklerini bilmiyor olabilir. İşte bu adımlar, LinkedIn'de ilanları kaydetmenin ve bunlara erişmenin yolunu adım adım açıklıyor.

Adım 1: LinkedIn Profilinizde Giriş Yapın

İlanları kaydetmek için öncelikle LinkedIn hesabınıza giriş yapmanız gerekir. Profilinizde sağ üst köşede bulunan "Ben" sekmesine tıklayarak oturum açabilirsiniz.

Adım 2: İş İlanlarını Arayın

Ana sayfanızda, "İş" sekmesine tıklayarak iş ilanlarını aramaya başlayın. Arama çubuğunu kullanarak belirli pozisyonları veya şirketleri arayabilir veya önerilen ilanlara göz atabilirsiniz.

Adım 3: İlanı Kaydedin

İlgilendiğiniz bir iş ilanını bulduğunuzda, ilanın sağ üst köşesinde bulunan "Kaydet" düğmesine tıklayın. Bu, ilanı kaydetmenize olanak tanır ve daha sonra erişebilmenizi sağlar.

Adım 4: Kaydedilen İlanlara Erişin

Kaydettiğiniz iş ilanlarına erişmek için tekrar "Ben" sekmesine tıklayın ve ardından "Kaydedilen işler" seçeneğini seçin. Bu, kaydettiğiniz tüm ilanların bir listesini gösterir.

Adım 5: İlanları Yönetin

Kaydettiğiniz ilanları görüntüledikten sonra, isterseniz bunları düzenleyebilir veya kaldırabilirsiniz. Herhangi bir iş ilanını kaldırmak için ilanın altındaki "Kaldır" düğmesine tıklayabilirsiniz.

Adım 6: İlanlara Başvurun

İlanları kaydetmek sadece bir adımdır. Sonraki adım, ilanlara başvurmaktır. İlana tıkladığınızda, ilanın ayrıntılarını ve başvuru sürecini görüntüleyebilirsiniz. İlgilendiğiniz bir pozisyon için başvurmak için "Başvur" düğmesine tıklayabilirsiniz.

LinkedIn, iş arama sürecindeki profesyoneller için mükemmel bir araçtır ve kaydettiğiniz ilanları bulmak ve yönetmek oldukça basittir. Bu adımları izleyerek, kaydettiğiniz ilanlara kolayca erişebilir ve iş arama sürecinizi daha verimli hale getirebilirsiniz.