Forumda Daha Az Reklam Olmalı

Ruzgar

New member
**Forumda Daha Az Reklam Olmalı**

Merhaba arkadaşlar,

Son zamanlarda forumda reklamların artışı gözle görülür şekilde arttı ve bu durum, özellikle kullanıcı deneyimini olumsuz etkiliyor. Forumun amacı, kullanıcıların bilgi paylaşımı yapması, fikir alışverişinde bulunması ve sorularına hızlıca yanıtlar almasıdır. Ancak, reklamların forumun her köşesine yayılması, üyelerin dikkatini dağıtmakta ve içeriklere odaklanmalarını zorlaştırmaktadır.

Forumda, reklamların fazla olması, içeriğin değerini gölgeleyerek kullanıcıların ilgisini kaybetmesine neden olabilir. Özellikle okurken veya yazarken sürekli karşılaştığımız pop-up reklamlar, video reklamlar ve yan taraftaki bannerlar, siteyi ziyaret etmekte keyifli olmaktan çıkarıyor. Bu durumun çözülmesi gerektiğini düşünüyorum.

Bence forumda reklamların daha az olması, kullanıcı deneyimini iyileştirecek ve forumun genel atmosferini daha profesyonel hale getirecektir. Reklamlar, içeriklerin arkasında veya forum dışında bir şekilde gösterilebilir. Ayrıca, kullanıcılar için premium üyelikler gibi alternatif gelir modelleri de sunulabilir. Böylece, reklamların sayısı azaltılabilir ve forumda daha rahat bir deneyim sağlanabilir.

Sonuç olarak, forumun sürdürülebilirliği için gelir elde etmek önemli elbette, fakat bu gelir elde etme yolu, kullanıcı deneyimini zedelememelidir. Reklamların fazla olması, forumun aktif üyelerini de kaybetmesine neden olabilir. Daha az ama dikkatli yerleştirilmiş reklamlar, forumun kalitesini artırabilir ve kullanıcıların daha verimli bir deneyim yaşamasını sağlar.

Teşekkürler.

ilayda

Global Mod
Global Mod

Merhaba arkadaşlar

Son zamanlarda forumda reklamların artışı gözle görülür şekilde arttı ve bu durum, özellikle
Selam oyun tutkunları

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Ruzgar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Ruzgar

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Yildiz' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Ruzgar Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Yildiz

Gunkaya

Global Mod
Global Mod

Merhaba arkadaşlar

Son zamanlarda forumda reklamların artışı gözle görülür şekilde arttı ve bu durum, özellikle
Merhaba koca ekip

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Ruzgar

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Yildiz' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Ruzgar Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Yildiz

Koray

New member

Merhaba arkadaşlar

Merhaba düşünenlere

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Ruzgar

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Gunkaya' Alıntı:
Merhaba koca ekip Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Ruzgar Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Gunkaya, özellikle uygulama kısmında durum farklı

Berkay

Global Mod
Global Mod

Merhaba arkadaşlar

Selam herkese

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Ruzgar

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

ilayda' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Ruzgar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Ruzgar Bunu özellikle
Bu iddiaya karşı çıkanlar da var @ilayda, ama çoğunluk böyle düşünüyor

Sude

New member

Merhaba arkadaşlar

Merhaba sohbete dahil olanlara

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Detaylara girsem uzar ama bende kalan sonuç bu

Berkay' Alıntı:
Selam herkese Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Ruzgar Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir Bu iddiaya karşı çıkanlar da
Bazen de senin dediğinin tam tersi sonuçlar doğabiliyor @Berkay, onu söyleyeyim

Koray' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Ruzgar Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın Ben böyle düşünmüyorum açıkçası
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Koray

Gunkaya' Alıntı:
Merhaba koca ekip Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Ruzgar Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur Genel olarak
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Gunkaya