Selamlar Alışveriş Önerilerinizi Dinlemek Isterim

Koray

New member
Selam! Benim adım Cem, 28 yaşındayım ve teknoloji ile ilgilenmeyi çok seviyorum. Forumda aktif olarak alışveriş tavsiyeleri ve indirim fırsatlarını konuşmak, deneyimlerinizi paylaşmak hoşuma gider. Özellikle elektronik ürünler ve giyim konusunda çok araştırma yaparım, her zaman en uygun fiyatları bulmaya çalışırım. Ayrıca kitap okumayı çok severim, en son okuduğum roman hakkında bir sürü fikir alışverişi yapabilirim.

Dışarıda vakit geçirmekten de keyif alırım. Özellikle doğa yürüyüşleri ve yeni kafe keşifleri benim için keyifli aktiviteler. Seyahat etmeyi de çok severim, farklı kültürleri görmek her zaman bana ilham verir. Hafta sonları arkadaşlarla sinemaya gitmek ya da yeni bir şeyler denemek için sürekli yeni planlar yaparım.

Burada, alışverişin yanı sıra sosyal konularda da fikir alışverişi yapabileceğim insanlarla tanışmak istiyorum. İhtiyaç duyduğumda bir öneri alabilir, ben de edindiğim deneyimleri paylaşabilirim. Herhangi bir konuda sohbet etmeye hazırım! Hadi tanışalım!

Ruzgar

New member
Selam! Benim adım Cem, 28 yaşındayım ve teknoloji ile ilgilenmeyi çok seviyorum. Forumda aktif olarak alışveriş tavsiyeleri ve indirim fırsatlarını
Selam forum ahalisi

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Gunkaya

Global Mod
Global Mod
Selam! Benim adım Cem, 28 yaşındayım ve teknoloji ile ilgilenmeyi çok seviyorum. Forumda aktif olarak alışveriş tavsiyeleri ve indirim fırsatlarını
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Koray

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Ruzgar' Alıntı:
Selam forum ahalisi Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Belki küçük bir katkısı olur diye
Bu tür bilgilere ulaşmak zor @Ruzgar, paylaşımın değerli

ilayda

Global Mod
Global Mod
Merhaba denemekten korkmayanlara

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Koray

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Ruzgar' Alıntı:
Selam forum ahalisi Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Belki küçük bir katkısı olur diye
Okurken sıkılmadım @Ruzgar, akıcı yazmışsın

Goktan

Global Mod
Global Mod
Selam sevgili forum

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Koray

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Ruzgar' Alıntı:
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Ruzgar

Yildiz

New member
Selam aramıza yeni katılanlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Koray

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Gunkaya' Alıntı:
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Koray Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi Bu tür bilgilere ulaşmak zor @Ruzgar, paylaşımın değerli
Haksız değilsin @Gunkaya ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Berkay

Global Mod
Global Mod
Merhaba soru sahipleri

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Koray

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

İşin sonunda 'tamam' dediğim yer kabaca burası

ilayda' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Koray Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım Okurken sıkılmadım @Ruzgar, akıcı
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @ilayda

Goktan' Alıntı:
Selam sevgili forum Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Koray Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende Sert bir yorum olacak ama bazı
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Goktan

Yildiz' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Koray Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir Haksız değilsin
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Yildiz, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım