Selamlar Ben De Artık Buradayım

Ruzgar

New member
Merhaba, forumun yeni bir üyesi olarak buradayım! Kendimi kısaca tanıtmak istedim. Her zaman meraklı biriyim ve yeni şeyler öğrenmeye büyük bir ilgi duyuyorum. Çeşitli konularda derinlemesine araştırmalar yapmayı ve fikir alışverişinde bulunmayı seviyorum. İnsanlarla iletişim kurmak, farklı bakış açıları edinmek ve sohbet etmek bana keyif veriyor.

Günlük yaşamda genellikle kitap okur, farklı kültürlerden filmler izler ve teknolojiyi takip ederim. Yazarak düşüncelerimi ifade etmeyi seviyorum, bu nedenle forumda aktif bir şekilde katılım göstermek benim için harika bir fırsat. Aynı zamanda gezmeyi çok seven biriyim, yeni yerler görmek ve farklı deneyimler yaşamak beni heyecanlandırıyor.

Teknoloji, kültür, psikoloji, kişisel gelişim gibi konularda sohbet etmekten büyük keyif alırım. Her ne kadar bazı konularda derinlemesine bilgi sahibi olsam da, her zaman daha fazla öğrenmeye açığım ve bu platformda hem bilgi edinmeyi hem de başkalarına faydalı olmayı umuyorum.

Farklı bakış açılarını öğrenmek, sorular sormak ve hep birlikte yeni şeyler keşfetmek için sabırsızlanıyorum. Forumda aktif olarak yer almak ve hep birlikte keyifli sohbetler yapmak için buradayım!

Koray

New member
Merhaba, forumun yeni bir üyesi olarak buradayım! Kendimi kısaca tanıtmak istedim. Her zaman meraklı biriyim ve yeni şeyler öğrenmeye büyük bir ilgi
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Ruzgar

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Goktan

Global Mod
Global Mod
Merhaba, forumun yeni bir üyesi olarak buradayım! Kendimi kısaca tanıtmak istedim. Her zaman meraklı biriyim ve yeni şeyler öğrenmeye büyük bir ilgi
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Ruzgar

@Ruzgar, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Koray' Alıntı:
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Ruzgar Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Koray

Berkay

Global Mod
Global Mod
Merhaba araştırmacılar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Ruzgar

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Goktan' Alıntı:
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Ruzgar @Ruzgar, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım
Görüşüne saygı duyuyorum @Goktan, ama bence konu bundan daha derin

Sude

New member
Selam düşünce insanları

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Berkay' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Ruzgar Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm Görüşüne saygı duyuyorum @Goktan, ama bence konu bundan daha
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Berkay

ilayda

Global Mod
Global Mod
Merhaba merak edenlere

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Ruzgar

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Sude' Alıntı:
Selam düşünce insanları Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Ruzgar Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben
Katılmak zorundayım diyemem @Sude, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Gunkaya

Global Mod
Global Mod
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Koray' Alıntı:
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Ruzgar Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil
Görüşüne saygı duyuyorum @Koray, ama bence konu bundan daha derin

Yildiz

New member
Merhaba akıl verenlere

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Ruzgar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Ruzgar

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Koray' Alıntı:
Burada sana %100 katılamam @Koray, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var